Utbildning i Biotopkarterings-databasen

Fältinmatningsutbildning 2020

Under våren 2020 höll vi två utbildningstillfällen i fältinmatning över skype. För att de som inte kunde vara med vid något av utbildningstillfällena ska få ta del av innehållet spelade vi in det andra utbildningstillfället. I utbildningen går vi igenom det viktigaste du behöver veta om hur du får igång fältarbetet och hur du använder de olika programmen. Du kan se utbildningen i videoklippet nedan.

Fältinmatningsutbildning i Biotopkarteringsdatabasen 2020.

Inmatningsutbildning 2019

Under hösten 2019 höll vi två utbildningstillfällen i databasinmatning över skype. För att de som inte kunde vara med vid något av utbildningstillfällena ska få ta del av innehållet spelade vi in det första utbildningstillfället. I utbildningen går vi igenom det viktigaste du behöver veta för att kunna mata in data i databasen. Du kan se utbildningen i videoklippet nedan.

Inmatningsutbildning i Biotopkarteringsdatabasen 2019.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.